Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Kelderbezoek & 1 wijn

Rondleiding van ca. 30 minuten

Wij ontvangen U in de boetiek op Swalmerstraat 5. Na het welkomstwoord en een korte uitleg over “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” dalen we af naar de 4 ½ meter lager gelegen wijnkelders. Daar krijgt u in een middeleeuwse ambiance 1 wijn te proeven.
Kosten per persoon: € 6,50.

Dit kelderbezoek verzorgen wij met een minimum van 5 en een maximum van 50 personen. Bij minder dan 5 personen wordt er € 32,50 in rekening gebracht. Wilt u meer wijn(en) proeven? Dat is mogelijk tegen een toeslag van € 3,- per persoon per extra wijn.

U kunt tot uiterlijk een dag voorafgaand aan het kelderbezoek uw voorkeur aangeven voor een rode, witte of rosé wijn. Dit geldt eveneens voor extra wijn(en). Wijzigingen in het opgegeven aantal deelnemers kunnen tot uiterlijk 4 uur voorafgaand aan het aperitief worden doorgebeld op 0475-332966. Daarna wordt bij minder deelnemers het initiële aantal in rekening gebracht.
Op zondag en maandag verzorgen wij geen aperitief!

Heeft u interesse en/of wilt u een aperitief vastleggen? Neem dan contact met ons op via: info@jeanbergerwijn.nl of telefoon: 0475-332966.

kelderrondleiding jeanberger wijnen roermond