Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Het bedrijf

Wijnhandel Jean Berger is een echt familiebedrijf gebleven sinds de oprichting in 1862. Een bijzonder en echt ambachtelijk familiebedrijf zelfs met een zeer uitgebreid assortiment traditionele wijnen. Hierbij ligt het zwaartepunt onmiskenbaar op Europa en in het speciaal op Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje.

Specialiteit: de Nederlandse botteling

Wijnhandel Jean Berger is één der laatste traditionele bedrijven in Nederland die nog op ambachtelijke wijze wijnen opvoeden op eikenhouten barriques. Trots zijn wij op de vele schitterende wijnen die wij hebben mogen verbeteren en waar onze klanten door heel Nederland hun lof en waardering over uitspreken. Dat de eigen botteling belangrijk is voor Wijnhandel Jean Berger bewijst het feit dat ongeveer 50% van de jaarlijks verkochte flessen door ons zelf wordt afgevuld.

Onafhankelijke import

Wijnhandel Jean Berger gaat puur af op zelf gedane ontdekkingen, smaak van haar klanten en kwaliteiten die telkens net wat hoger liggen dan soortgelijke wijnen. Wij werken niet met grote inkoopkanalen om de exclusiviteit van ons assortiment te kunnen garanderen. Wijnen die u bij ons aantreft vindt u doorgaans niet bij andere wijnwinkels in Nederland. Bij Wijnhandel Jean Berger draait het om eerlijke, karakteristieke wijnen tegen een eerlijke prijs. Wijnen met uitdaging en spanning die altijd iets extra’s hebben.

Kwaliteit

Dat kwaliteit voorop staat blijkt al uit het feit dat Wijnhandel Jean Berger al drie keer onderscheiden werd met het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Er wordt uitsluitend gewerkt met klasse wijnen volgens de HACCP richtlijnen. In ieder prijssegment is voor elk wat wils; vanaf € 5,95 per fles voor een eenvoudige maar zeer aangename huiswijn tot ver over de € 1.000,- per fles, te denken valt dan aan bijvoorbeeld Château Petrus. Het is van dominant belang dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Uw opdrachten werken wij dan ook met de grootst mogelijke aandacht en zorgvuldigheid uit.

Contact

Aan contact met onze klanten hechten wij veel waarde en uit dit oogpunt willen wij iedereen graag kennis laten maken met ons bedrijf. Graag nodigen wij U uit om op één van de vele Open Huisdagen ons bedrijf te bezoeken. In de mailing Wijnjournaal en de Activiteiten sectie op de homepage ziet u de geplande data. Op deze dagen staan vele ambachtelijke wijnen open ter keuring en kunt u onze eeuwenoude gewelfde kelders bezoeken. Natuurlijk kunt u ook buiten deze dagen ons bedrijf tijdens winkelopeningstijden bezoeken om wijn te kopen. Indien de tijd dit toelaat kunt u dan ook een blik in de kelder werpen. Daarnaast verzorgen wij rondleidingen en proeverijen op afspraak.

Advies

Wij staan graag voor u klaar om de juiste wijnen bij uw diner en/of feestmaal uit te zoeken. Ook adviseren wij u graag bij uw feesten en stellen wij graag in overleg uw wijnkelder samen. Van direct drinkbare wijnen tot wijnen die rustig de tijd nodig hebben om te rijpen. Van wijnen voor alledag tot echte feestwijnen.

Wij vinden het een eer u te verwelkomen als klant!