Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Levering in consignatie

Wanneer u een feest geeft, wilt u daar natuurlijk ook goede wijn bij schenken. Het blijkt altijd bijzonder moeilijk in te schatten hoeveel u daadwerkelijk nodig heeft, laat staan wat het weer die dag doet. Is het warm dan zal er meer wit en rosé gedronken worden. Is het koud dan zal er meer rood gedronken worden. Wijnhandel Jean Berger biedt u de perfecte oplossing!

Samen met u stellen we de wijnlijst samen. Volledig naar uw wensen, smaak en in de prijsklasse die u aangeeft. Wij bezorgen deze wijnen op een voor beide partijen geschikte dag. Na afloop kunt u de overgebleven, dichte en onbeschadigde flessen bij ons terugbrengen. Alleen de verbruikte, geopende en beschadigde flessen worden dan in rekening gebracht. Ook het benodigde glaswerk kunnen wij tegen geringe vergoeding bezorgen. Breuk wordt in rekening gebracht, evenals kosten van reiniging.

Wij leveren alleen in consignatie en op rekening bij ons bekende klanten. Nieuwe klanten dienen de te leveren producten op voorhand volledig te betalen, maar kunnen in overleg de overgebleven flessen na afloop retourneren. De onbeschadigde, ongeopende flessen worden door ons teruggenomen en de fleswaarde zoals deze gefactureerd is wordt terug gestort op uw bankrekening. Neemt u voor meer informatie contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar! info@jeanbergerwijn.nl of telefoonnummer: 0475-332966.