Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Opslag van uw wijnen in onze kelders

Wijnen van jonge jaren, bij ons gekocht, kunnen kosteloos bewaard worden tot 5 jaar na de oogst (niet het aankoopjaar). Na het verstrijken van deze periode wordt € 0.75 per fles per jaar aan bewaarkosten in rekening gebracht.

Uw wijnen liggen onder optimale condities als temperatuur en vochtigheid opgeslagen in onze Middeleeuwse wijnkelders en/of bovengrondse opslag.

U kunt de wijnen, met een minimum van 6 of 12 flessen (of veelvouden hiervan) per soort, uit uw reservedepot af halen of thuis laten bezorgen. In beide gevallen dient u dit minimaal 3 werkdagen voorafgaande aan de ophaal- of afleverdag aan ons op te geven. Aan het afhalen en het door ons in een route meenemen en afleveren van uw reserve wijnen zijn geen kosten verbonden. Houdt u er wel rekening mee dat er bij aflevering door ons enige tijd tussen routes kan zitten. Geef dit dus tijdig door.

Voor het verzenden van deze wijnen per koerier zijn wij wel genoodzaakt de vrachtkosten door te berekenen. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, hiervoor geldt een toeslag). Voor leveringen buiten Nederland: neem a.u.b. contact met ons op en wij zoeken het graag voor u uit.