Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Privacy verklaring

Wijnhandel Jean Berger Anno 1862 hanteert een streng privacy beleid. Bij u als bezoeker van www.jeanbergerwijn.nl mag absoluut geen misverstand bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens. In deze privacy verklaring staat dan ook uitgebreid beschreven hoe wij omgaan met gegevens van onze bezoekers en wat u kunt doen als u bepaalde informatie niet wenst te verstrekken of wenst te ontvangen. Uw privacy is gewaarborgd!

Waarom verzamelt Wijnhandel Jean Berger bepaalde informatie?

Naast het aanbieden van een groot en divers assortiment wijnen is het voor ons van belang het totale dienstenaanbod continu te verbeteren, uit te breiden en aan te passen aan de specifieke wensen van onze klanten. Door het verzamelen van bepaalde gegevens kunnen wij de voorkeuren en interesses van onze bezoekers in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij ons dienstenpakket en informatieaanbod zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen.

U kunt hierbij denken aan:
- aanbiedingen, Berger’s Wijnjournaal en nieuwsbrieven, op maat gesneden naar een bepaald interessegebied
- het uitbreiden van jeanbergerwijn.nl met nog meer diensten en informatie
- het verschaffen van informatie, afgestemd op de voorkeuren van de gebruikers

Welke persoonlijke informatie registreren wij en waarvoor wordt deze gebruikt?

Klantgegevens
Voor de verkoop van wijn heeft Wijnhandel Jean Berger de volgende gegevens van haar klanten nodig: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s), geboortedatum en een juist e-mail adres. Wijnhandel Jean Berger gebruikt deze informatie voor het verwerken van bestellingen, de facturering daarvan, om (indien nodig) contact met haar klanten op te kunnen nemen en om de bestelde producten af te kunnen leveren. Deze gegevens worden in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.

IP-adres
Een IP-adres is een unieke reeks getallen die een website of computer op het internet representeert. ADSL-gebruikers hebben een vast IP-adres, gebruikers van een analoog of ISDN-modem krijgen iedere keer dat zij inbellen een bepaald nummer toegewezen uit het IP-adressenbestand dat een provider tot haar beschikking heeft.

Verbruiksgegevens
Elke server (www, ftp, smtp, pop3, news- en chatservers) waar u op inlogt, registreert gegevens over het verbruik, zoals de soort verbinding, het telefoonnummer (dit wordt niet gelogged als u een geheim nummer hebt), het IP-adres van de bezoeker, de in- en uitlogtijd (sessieduur) en de hoeveelheid informatie die verzonden wordt. Wijnhandel Jean Berger gebruikt deze gegevens voor het achterhalen en oplossen van problemen met betrekking tot de verbinding, het plannen van de netwerkcapaciteit, het configureren van het platform en het voorkomen van misbruik. Anderzijds leveren deze gegevens informatie waarmee Wijnhandel Jean Berger haar dienstenpakket verder kan verbeteren.

E-mail
Ook voor elektronische post geldt het briefgeheim. Dat betekent dat Wijnhandel Jean Berger de inhoud van e-mailberichten van haar klanten strikt geheim houdt. Voor het onderhoud van de servers die het mailverkeer verzorgen, is het noodzakelijk dat onze beheerder toegang heeft tot deze servers. Het is daarbij niet toegestaan om e-mailberichten te lezen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

De verzamelde gegevens zijn eigendom van Wijnhandel Jean Berger. De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om onze dienstverlening aan klanten en bezoekers van jeanbergerwijn.nl te verzorgen, aan te passen en te verbeteren. Uw gegevens worden nooit aan derden verkocht of verhuurd. Via Wijnhandel Jean Berger zult u geen ongevraagd reclamedrukwerk of ongewenste e-mail van derden ontvangen. Als u vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar info@jeanbergerwijn.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.