Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Rondleiding met 2 wijnen

Rondleiding van ca. 1 uur

Wij ontvangen U in de boetiek op Swalmerstraat 5. Na het welkomstwoord en een korte uitleg over “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” dalen we af naar de 4 ½ meter lager gelegen middeleeuwse wijnkelders. Daar krijgt u tekst en uitleg over het ontstaan van deze wijnhandel en het monumentale pand waarin deze gevestigd is. Gedurende de rondgang door het bedrijf gaan we dieper in op de aankoop, de opvoeding en het bottelen van wijn. Daarnaast worden er twee wijnen geproefd.
Kosten per persoon: € 12,50.

Een rondleiding verzorgen wij met een minimum van 10 en een maximum van 50 personen. Bij minder dan 10 personen wordt er € 125,00 in rekening gebracht. Wilt u meer wijn(en) proeven? Dat is mogelijk tegen een toeslag van € 3,50 per persoon per extra wijn.

U kunt tot uiterlijk een dag voorafgaand aan de rondleiding uw voorkeur tussen rood, wit en rosé aangeven voor zowel de rondleiding als de extra wijn(en). Eventuele wijzigingen in het opgegeven aantal deelnemers kunnen tot uiterlijk 4 uur voorafgaand aan rondleiding worden doorgebeld op 0475-332966. Daarna wordt bij minder deelnemers het initiële aantal in rekening gebracht.
Op zondag en maandag verzorgen wij geen rondleidingen!

Heeft u interesse en/of wilt u een rondleiding vastleggen? Neem dan contact met ons op via: info@jeanbergerwijn.nl of telefoon: 0475-332966.

kelderrondleiding jeanberger wijnen roermond