Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Rondleiding met uitgebreide proeverij

Rondleiding van ca. 2,5 uur

Wij ontvangen U in de boetiek op Swalmerstraat 5. Na het welkomstwoord en een korte uitleg over “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” dalen we af naar de 4 ½ meter lager gelegen middeleeuwse wijnkelders. Daar krijgt u tekst en uitleg over het ontstaan van deze wijnhandel en het monumentale pand waarin deze gevestigd is. In een middeleeuwse ambiance krijgt u uw eerste wijn te proeven. Gedurende de rondgang door het bedrijf gaan we dieper in op de aankoop, de opvoeding en het bottelen van wijn.

Vervolgens nemen we U mee naar het proeflokaal gelegen boven onze wijnboetiek. Hier volgt dan een proeverij van 7 wijnen. In totaal proeft u 8 wijnen. Hierbij kunt u uw voorkeur aangeven of ons de vrije hand laten om een interessante en kwalitatief stijgende proeverij neer te zetten. Indien gewenst, kunt u aangeven uit welke gebieden en tot welke hoogte de kwaliteiten van de wijnen dienen te zijn.
Afhankelijk van Uw wijnkeuze zijn de kosten hiervoor vanaf € 35,00 p.p.

De kelderrondleiding met uitgebreide proeverij is inclusief stokbrood en 3 soorten Nederlandse kaas. Indien gewenst kunt u dit nog uitbreiden met luxe vleeswaren. Hiervoor geldt een toeslag van € 5,- per persoon.
Proeverijen verzorgen wij met een minimum van 12 en een maximum van 25 personen. Bij minder dan 12 personen brengen wij € 420,00 in rekening. Eventuele wijzigingen in het opgegeven aantal deelnemers kunnen tot uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de proeverij worden doorgebeld op 0475-332966. Daarna wordt bij minder deelnemers het initiële aantal in rekening gebracht.
Op zondag en maandag verzorgen wij geen rondleidingen!

Heeft u interesse en/of wilt u een rondleiding vastleggen? Neem dan contact met ons op via: info@jeanbergerwijn.nl of telefoon: 0475-332966.

kelderrondleiding jeanberger wijnen roermond