Bevestig uw leeftijd

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Bel ons: 0475-332966 | Email ons: info@jeanbergerwijn.nl

Welkom

Jean Berger Koninklijke onderscheiding

Hoe bij ons te komen?

Op doordeweekse dagen

Komende vanuit de richting Eindhoven-Weert neemt u op de A2 afslag 40 Kelpen-Oler. Neem vervolgens de N280 richting Roermond. In Roermond aangekomen neemt u zodra u maasbrug over bent het eerste verkeerslicht naar rechts (= Buitenop). Direct daarna slaat u bij het volgende verkeerslicht naar links af (= Kraanpoort). Aan het einde van deze korte straat gaat u nogmaals naar links en rijdt ongeveer 100 meter rechtdoor. Wijnhandel Jean Berger ligt aan de linkerkant en is herkenbaar aan het wijnvat en gestreepte, groene luifel. Voor de winkel bevindt zich een laad- en loshaven waar u 30 minuten kosteloos kunt staan. Vergeet niet om in de winkel even de ontheffing te vragen. Heeft u meer tijd nodig dan begeleiden wij u naar onze parkeerplaats via de achteringang aan de Pastoorswal. De plaatsen zijn beperkt en parkeren is hier alleen mogelijk tijdens winkelopeningstijden.

Komende vanuit de richting Maastricht-Echt volgt u bij Knooppunt Het Vonderen (ter hoogte van Echt-Sint Joost) de A73 richting Roermond. Bij Roermond neemt u afslag 19 (Roermond-oost, Retailpark) en slaat bovenaan de afslag links af de N280 op. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor tot aan de verkeerslichten bij de kruising Buitenop (ter hoogte van de Rattentoren en het Esso tankstation). Hier gaat u linksaf. Direct daarna slaat u bij het volgende verkeerslicht wederom links af (= Kraanpoort). Aan het einde van deze korte straat gaat u nogmaals naar links en rijdt ongeveer 100 meter rechtdoor. Wijnhandel Jean Berger ligt aan de linkerkant en is herkenbaar aan het wijnvat en gestreepte, groene luifel. Voor de winkel bevindt zich een laad- en loshaven waar u 30 minuten kosteloos kunt staan. Vergeet niet om in de winkel even de ontheffing te vragen. Heeft u meer tijd nodig dan begeleiden wij u naar onze parkeerplaats via de achteringang aan de Pastoorswal. De plaatsen zijn beperkt en parkeren is hier alleen mogelijk tijdens winkelopeningstijden.

Komende vanuit de richting Nijmegen-Venlo volgt u de A73 richting Roermond. Bij Roermond neemt u afslag 19 (Roermond-oost, Retailpark) en slaat bovenaan de afslag rechts af de N280 op. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor tot aan de verkeerslichten bij de kruising Buitenop (ter hoogte van de Rattentoren en het Esso tankstation). Hier gaat u linksaf. Direct daarna slaat u bij het volgende verkeerslicht wederom links af (= Kraanpoort). Aan het einde van deze korte straat gaat u nogmaals naar links en rijdt ongeveer 100 meter rechtdoor. Wijnhandel Jean Berger ligt aan de linkerkant en is herkenbaar aan het wijnvat en gestreepte, groene luifel. Voor de winkel bevindt zich een laad- en loshaven waar u 30 minuten kosteloos kunt staan. Vergeet niet om in de winkel even de ontheffing te vragen. Heeft u meer tijd nodig dan begeleiden wij u naar onze parkeerplaats via de achteringang aan de Pastoorswal. De plaatsen zijn beperkt en parkeren is hier alleen mogelijk tijdens winkelopeningstijden.

Op zaterdag

Op deze dag wordt de weekmarkt gehouden en de Swalmerstraat vrijwel onbereikbaar. Wij raden u aan om dan via onze achteringang aan de Pastoorswal te komen.

Komende vanuit de richting Eindhoven-Weert neemt u op de A2 afslag 40 Kelpen-Oler. Neem vervolgens de N280 richting Roermond. In Roermond gaat u bij het eerste verkeerslicht (kruising Buitenop, ter hoogte van de Rattentoren en het Esso tankstation) rechtdoor. Zodra u de bushalte (Wilhelminasingel) gepasseerd bent gaat u rechts de ventweg op. Vervolgens draait u scherp (180 graden) naar rechts door de kleine doorgang en rijdt u de Pastoorswal op. Onze achteringang ligt links ter hoogte van het elektrische paaltje. Herkenbaar aan de grote groene poort met rechtsboven een bord met Wijnhandel Jean Berger. In het geval dat wij de bel niet horen kunt u altijd even bellen met 0475-332966. De plaatsen zijn beperkt en parkeren is hier alleen mogelijk tijdens winkelopeningstijden.

Komende vanuit de richting Maastricht-Echt volgt u bij Knooppunt Het Vonderen (ter hoogte van Echt-Sint Joost) de A73 richting Roermond. Bij Roermond neemt u afslag 19 (Roermond-oost, Retailpark) en slaat bovenaan de afslag links af de N280 op. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor tot aan de verkeerslichten bij de kruising Buitenop (ter hoogte van de Rattentoren en het Esso tankstation). Hier gaat u links en draait 180 graden (de tegenovergestelde richting) de Wilhelminasingel weer op. Zodra u de bushalte gepasseerd bent gaat u rechts de ventweg op. Vervolgens draait u scherp (180 graden) naar rechts door de kleine doorgang en rijdt u de Pastoorswal op. Onze achteringang ligt links ter hoogte van het elektrische paaltje. Herkenbaar aan de grote groene poort met rechtsboven een bord met Wijnhandel Jean Berger. In het geval dat wij de bel niet horen kunt u altijd even bellen met 0475-332966. De plaatsen zijn beperkt en parkeren is hier alleen mogelijk tijdens winkelopeningstijden.

Komende vanuit de richting Nijmegen-Venlo volgt u de A73 richting Roermond. Bij Roermond neemt u afslag 19 (Roermond-oost, Retailpark) en slaat bovenaan de afslag rechts af de N280 op. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor tot aan de verkeerslichten bij de kruising Buitenop (ter hoogte van de Rattentoren en het Esso tankstation). Hier gaat u links en draait 180 graden (de tegenovergestelde richting) de Wilhelminasingel weer op. Zodra u de bushalte gepasseerd bent gaat u rechts de ventweg op. Vervolgens draait u scherp (180 graden) naar rechts door de kleine doorgang en rijdt u de Pastoorswal op. Onze achteringang ligt links ter hoogte van het elektrische paaltje. Herkenbaar aan de grote groene poort met rechtsboven een bord met Wijnhandel Jean Berger. In het geval dat wij de bel niet horen kunt u altijd even bellen met 0475-332966. De plaatsen zijn beperkt en parkeren is hier alleen mogelijk tijdens winkelopeningstijden.

Parkeren in Roermond

Bent u van plan om langer in Roermond te blijven en bent u benieuwd naar de parkeer mogelijkheden van verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden via de link van VVV Midden-Limburg.